Безспорно едно от най-неприятните неща, които имаме като симптом при настинка, грип или вирус е запушеният нос. Това може да се случи по всяко време на годината – зима, пролет, лято, есен. 

GripSTOP капки за нос
Защита с капки за нос GripSTOP

Отслабеният имунитет, както и емоционалното състояние на човек също оказват влияние върху нашето здраве. Специалисти отчитат, че не само факторите на околната среда, като микроби и токсини, са причинители на проблеми с носа, но и емоционалното състояние на човек. Повечето състояния в организма възникват на нервна основа. Отрицателните мисли, стреса, паниката, депресивните състояния и най-вече потиснатостта.

Запушеният нос е  един от най-често срещаните проблеми при децата и възрастните.

Когато избираме медицинско изделие в борбата с хремата, първо решаваме дали предпочитаме спрей или капки. Спреят е по-удобен за употреба и е един много добър вариант, особено, когато сме в движение. Капките за нос са задължителният избор при най-малките деца, но и понякога са предпочитани и от възрастните. Има различни видове – някои от тях са за хрема, други са за запушен нос, причинен от алергия. Дали ще са течни или под формата на спрей – крайното действие е, че отпушват за кратко време носа. При този тип оплаквания, най-важни остават лечението и навременната намеса.Един отличен избор за бързо действие при първи симптоми са GripStop спрей и капки, които съдържат лактоферин, той служи за биологичен вирусен контрол и е естествена защитна бариера срещу вируси, включително и COVID 19.

Спри вирусите с GripSTOP
GripSTOP спира вирусите

Интересно е да се отбележи, че лактоферинът се извлича и секретира от жлезисти клетки (т.е това е протеин от сурово мляко) и е естествен имунитет срещу множество вируси, включително и Ковид – 19. 

 

Grip STOP спрей и капки се препоръчват за лечение на симптомите, свързани с настинки, включително и от бактериален произход.Предпазва и отпушва носа.

 

👉www.gripstop.dmgbg.bg

 

▫️GripSTOP капки и спрей е медицинско изделие.

Прочетете за запушения нос

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *