защита от вируси

 

Този сезон, мисията ни е да спрем вирусите и да защитим цялото семейство! Благодарение на своята уникална формула GripSTOP ни предпазва от вирусите и настинките- може да се използва както за превенция, така и за лечение.

 

Как става това?

GripSTOP има лактоферин в състава си, който блокира закрепването на вирусите към клетките! Именно тази съставка е ключова за продукта. 

ЛАКТОФЕРИН И SARS-COVID-19 – ПРЕВАНТИВНО ЛЕЧЕНИЕ И НЕ САМО⚠️

  • Лактоферинът – потенциално ново средство за биологичен вирусен контрол. 
  • Антивирусните свойства на лактоферина се изразяват в свързването му с хепарин-сулфатно протеогликанните рецептори (HSPG) по повърхността на клетката, което блокира закрепването на вируса (в случая със SARS-COV) към клетките на гостоприемника. 
  • Аналогично е действието му и към останалите вируси в пространството. 
  • Освен, че блокира клетъчното закрепване на вируса, лактоферинът успешно инхибира размножаването на вируса вътре в клетките.
  • Лактоферинът е ефикасен, дори в случаите, когато клетката вече е инфектирана. 
  • Използването на лактоферин, също така подобрява активността на NK (natural killers, „естествени убийци“), клетките и реакцията на Th1 цитокините, което води до защита от вирусни инфекции. Това доказва, че лактоферинът активира и подобрява функциите на имунната система и взима участие в имунния отговор на организма.

    GripSTOP спрей отпушва носа
    GripSTOP спрей

GripSTOP присъства в две форми – GripSTOP капки за нос за деца и GripSTOP спрей за нос.
Както може да се разбере от самото име на продукта, той е подходящ за профилактика и употреба в сезона на грипоподобните състояния. Продуктът е особено успешен след ранното диагностициране на проблема и навременната му назначение и употреба.

GripSTOP капки за нос за деца
Капки за нос GripSTOP


GripSTOP капки за нос за деца – благодарение на небезизвестните предимства на съставките си и доказателствата за тяхната ефективност и потребност в медицината се налагат като предпочитан избор срещу бактериални и вирусни инфекции в носа. 

Носът, е входната врата на организма за всички обикалящи в околната среда патогени. При отслабен имунитет (в случая разглеждаме детето), организмът става потенциална мишена за инфекция.
– GripSTOP капки за нос за деца – отпушва и предпазва. GripSTOP има свойството да спре бактериалното развитие и образуването на бактериални биофилми в носа. 

Особено при децата често срещан проблем е наличието на хрема. В началните години, със започване на социалните контакти между децата, хремата става неизбежна част от ежедневието на детето и повод за притеснение на неговата майка. Поради факта, че носната лигавица е в постоянен контакт със циркулиращите в околната среда патогени, тя е най-уязвима от сблъсък с тях самите. Тук се появява нуждата от профилактика с капки за нос за деца.

Още при първи симптоми на настинка и грип, избираме GripSTOP!

GripSTOP има лактоферин в състава си, който блокира закрепването на вирусите към клетките!

▫️Подходящ за възрастни и деца

▫️Отпушва и предпазва носа

 

GripSTOP спрей и капки за нос е медицинско изделие за лечение на симптомите свързани с настинки и съпътстващите ги възпалителни състояния на носните кухини, включително и от бактериален произход.

Научете повече за спрей за нос GripSTOP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *